Annas Kök


Lunchmeny vecka 8

Måndag

Asiatisk ramen med svensk kyckling, mustig buljong med citrongräs, chili, sesam och lime, 63 graders ägg, ostronskivling, grönkål och nudlar, toppad med srirachamajonnäs

Tisdag

Dansk fläskestek på grissida från svenska gårdar med vår egen rödkål, krämig rotselleripuré, sockerbrynta äpplen, sviskon, mustig sky och sockerglaserad bjärepotatis

Onsdag

Nyfångad msc certifierad torsk, serveras med skånska betor, färskriven pepparrot, rödbetschips, nyklippt krasse, babyspenat, krämig potatispuré och syrlig gräslöks buerre blanc

Torsdag

Nattbakad kalv marinerad med färsk rosmarin och vitlök, serveras med våra egna parmesankrämade gnocchi, rostad auberginecrème, ljummen tomat och schalottenlöksragu, baconchips och rödvinsreduktion

Fredag

20 timmars bakad krav hereford oxe från söderåsen "black and white", serveras med vår egen dragonemulsion och mustig cognacsky, rostade skånska rotfrukter, sotade färska skärbönor, picklad steklök och parmesangratinerad pommes anna på



Information och kontaktuppgifter

Top