Skafferiet i Lidköping


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Nötfärsbiff med pepparsås, sockerärtor och bagarpotatis
Bakad kolja med matjessill, ägg, rödlök, crème fraiche, dill och brynt smör

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk eller löksås och lingon
Pasta med räkor, tomat, kapris, vitlök, chili, persilja och olivolja

Onsdag

Gulaschgryta med crème fraiche och vitlöksbröd
Fiskgryta med aioli och krutonger

Torsdag

Stekt kyckling med bakat päron, chevré, sky och rostad potatis
Bakad torsk med moussline, skaldjurssky, purjolök och tomat

Fredag

Schnitzel med örthollandaise, spetskål, rödvinssås, baconstekt potatis
Ångad torsk med gulbetor, havtorn, mandel, vitvinssås och kokt potatis
Hela veckan:
Köttfärslasagne med



Information och kontaktuppgifter

Top