Restaurang Örnfot


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Kycklingfilé med cornflakespanering (gluten) serveras med tacoris, citrus och tikka masalayoghurt (laktos).
Kokt kolja med ägg och persiljesås samt kokt potatis.

Tisdag

Kött: stekt fläsk med raggmunk (gluten) alternativt kokt potatis, löksås, lingongrädde och lingon.
Fisk: mandelfisk (gluten, laktos, nötter) serveras med kokt potatis och skirat smör.

Onsdag

Kött: lasagne al forno av nötfärs serveras med goa tillbehör.
Fisk: sesamstekt lax med honungs och ingefärsdressing samt varm potatissallad.

Torsdag

Kött: kanelkarré med stekt potatis, örtskysås och smörfrästa haricots verts.
Fisk: gratinerad torsk med curry och rostad lök (laktos) serveras med kokt potatis.
Soppa: ärtsoppa med fläsk alternativt ost och broccolisoppa (laktos) samt vaniljpannkakor, sylt och grädde.

Fredag

Kött: helgrillad texasrubbad ryggbiff serveras med råstekt potatis, ört och vitlökssmör samt syrlig mangochilidressing.
Fisk: fiskgryta med paprika och lök serveras med ris.
Veckans sallad:
Tonfisksallad med rhodeislanddressing och ägg.



Information och kontaktuppgifter

Top