Maltfabriken


Lunchmeny vecka 43

Måndag

Svartpepparstekt fläskytterfilé med vitlökssås
Fisk & skaldjurslasagne med dill & timjan
Pumpagryta med muskot & spenat (vegan)

Tisdag

Moussaka fisk & skaldjurslasagne med dill & timjan
Ostgratinerade crepes med champinjon & sparrisstuvning

Onsdag

Chicken tikka masala med citronris
Fiskgratäng med saffran, vitlök & rostade grönsaker
Bönbiffar med rödbetshummus (vegan)

Torsdag

Tacokryddade färsbiffar med jalapeño/ostsås
Fiskgratäng med saffran, vitlök & rostade grönsaker
Vegetarisk pastagratäng med sojafärs, majs, paprika, vitlök & grädde

Fredag

Schnitzel cordon bleu med rödvinssås & citron/kaprissmör
Sesamstekt pangasiusfilé med curry/kokossås
Vegetarisk paj med svamp, fetaost, tomat & örtcremè
Veckans pasta:



Information och kontaktuppgifter

Top