Restaurang Två kockar


Lunchmeny vecka 39

Måndag

Jägarbiff med svampsås och stekt potatis
Panerad torsk med räkremoulad och kokt potatis
Vegetarisk jägarbiff med svampsås och stekt potatis

Tisdag

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis eller raggmunk och rårörda lingon
Currygryta med basmatiris
Pocherad flundrafilé med citrussås och potatis och morotspuré
Morotsbiffar med rödbetssås och stekt potatis

Onsdag

Sesamstekt kycklingbröst med rödvinssky och rosmarinrostad potatis
Helstekt kotlett med choronsås och rostad potatis
Dansk fiskfärsbiff med skarpsås och kokt potatis
Gratinerad blomkål, broccoli och ädelost

Torsdag

Ärtsoppa eller gulaschsoppa med husets pannkakor sylt och grädde
Kåldolmar med gräddsås,lingon och potatispuré
Färskost bakad sejfilé med basilikasås och potatispuré
Grönsakssoppa med pannkakor sylt och grädde

Fredag

Helstekt fläskfilé med gorgonzolasås, ärtor och stekt potatis
Fiskpiccata (ostpanerad fiskfilé) med tomatsås och ris
Haloumiburgare med bröd och klyftpotatis
Veckans pasta
110 kronor med soppa, salladsbuffé, bröd, vatten, kaffe/te



Information och kontaktuppgifter

Top