Jennys Hotell och Restaurang


Lunchmeny vecka 4

Måndag

Viltskavsgryta med rotfrukter,lök, ädelost, gelé och potatismos
Stekt hokifilé med sparris och dragonsås och kokt potatis
Pasta med kräftstjärtsås

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk eller löksås och kokt potatis
Fiskgratäng med champinjoner, purjolök och kokt potatis
Pasta med mexikansk nötfärsgryta

Onsdag

Kålpudding med gräddsås,lingonsylt och kokt potatis
Örtpanerad kummelfilé med tartarsås och dillmos
Pasta och korvgryta med vitlök och oregano

Torsdag

Gratinerad kycklingfilé med bacon,lök och dijongrädde, rostade rotfrukter
Sesampanerad sejfilé med lime och dillcréme och kokt potatis
Indisk grönsaksoppa med naanbröd,äppelpaj med vaniljsås

Fredag

Helstekt fläskytterfilé med pestosås och potatisgratäng
Stekt koljafilé med rödbetor och kapris,brynt smör och kokt potatis
Dagens pasta lördag
Lördagslunch inkl. dessert,måltidsdryck,sallad och kaffe 129:
Långbakat högrevshjärta med parmesan och pepparsås och pankorostad



Information och kontaktuppgifter

Top