Jennys Hotell och Restaurang


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Italiensk salsicciagryta med basmatiris eller örtrostad potatis
Tempurapanerad alaskapollock med rödbetor och kaprisfräs, brynt smör och dillmos
Spagetti och köttfärssås

Tisdag

Stekt fläsk med löksås eller persiljestuvade morötter och kokt potatis
Ugnsbakad kaviar och dilltorsk med kokt potatis
Pasta med ost och skinksås

Onsdag

Helstekt fläskkarré med timjangräddsås, äppelchutney och kokt eller stekt potatis
Gratinerad strömmingslåda med dill och chiligrädde och potatismos
Pastawok med kyckling och sweetchilicreme

Torsdag

Köttfärslimpa med baconsås, lingonsylt och kokt potatis
Sprödbakad koljafilé med dragon och rödlöksmajonnäs och kokt potatis
Ärtsoppa, pannkaka med sylt och grädde

Fredag

Nattbakad kalvtritip med salvia och vitlöksås och rostad kulpotatis
Pankopanerad sejfilé med dansk remouladesås och dillmos
Pasta med bacon och purjolöksås
Lördagslunch 149kr
Inkl dryck, salladsbuffé, dessert & kaffe



Information och kontaktuppgifter

Top