Hotell Fars Hatt


Lunchmeny vecka 40

Måndag

28.e. september cheddargratinerad torskfilé med chablissås och kokt potatis
Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis

Tisdag

29.e september pocherad koljafilé med smörsås, hackat ägg och kokt potatis
Indisk lammgryta med mynta och gurk yoghurt, mangochutney och basmatiris

Onsdag

30.e september bräckt lax med dillstuvad potatis
Grillad kycklingfilé med grönpepparsås och grillkryddad klyftpotatis

Torsdag

1.e oktober senapspanerad och stekt sejfilé med dillmajonnäs, citron och kokt potatis
Chili con carne med guacamole, vitlöksbröd och ris

Fredag

2.e oktober fish & chips med citron och tartarsås
Helstekt kotlettrad, skogssvampsås, löksauterade haricots verts och brynt potatis
Bästa gäster!
Utifrån



Information och kontaktuppgifter

Top