Bistro Beo


Lunchmeny vecka 50

Måndag

Fisk: ugnsbakad fångst med stekt potatis, vitvinssås & sauterade grönsaker
Kött: italiensk kycklinggratäng med potatispuré samt soltorkad tomatkräm
Pasta: pasta bolognese toppad med grana padano & ruccola

Tisdag

Fisk: pocherad fångst med kokt potatis, pepparrotskräm & liten räksallad
Kött: stekt fläsk med raggmunk & rårörda lingon (alt. kokt potatis med löksås)
Pasta: handskalade räkor ”bianco” toppad med grana padano & ruccola

Onsdag

Fisk: havets wallenbergare med potatispuré, brynt smör & gröna ärtor
Kött: fetaost biffar med råstekt potatis, tzatziki & tapenade
Pasta: fläskfilé med soltorkad tomatsås
Toppad med grana padano & rucola

Torsdag

Fisk: panerad fångst med stekt potatis, dansk remoulad & picklade primörer
Kött: biff ”stroganoff” med potatispuré, champinjoner & saltgurka
Pasta: kycklingfilé med krämig basilikasås toppad med grana padano & ruccola

Fredag

Fisk: fiskgryta ”afrikana” med ris, mandariner & jordnötter
Kött: schnitzel med rostad potatis, rödvinssås, aromsmör & gröna ärtor
Pasta: arrabiatta (tomat, vitvin, vitlök, chilli, olivolja) med coppa di parma t
Oppad med grana padano & ruccola



Information och kontaktuppgifter

Top