Restaurang Stenunge Allé


Lunchmeny vecka 9

Måndag

Långbakad chiliglaserad karré med bbq sås och coleslaw & klyftpotatis
Nötfärsbiffar med örtcrème, serveras med rödvinssky & grönsaker. med potatismos

Tisdag

Färskost & dillbakad torskfilé med vitvinssås smaksatt med örter & tomat, grönsaker & kokt potatis
Lasagne på nötfärs med tomat & löksallad, serveras med basilikacrème

Onsdag

Stekt pankopanerad koljafilé med remouladsås, citron och kokt potatis
Coq au vin på kycklingfilé med rödvin champinjoner & sidfläsk. serveras med ris.

Torsdag

Skaldjursfärserad torskfilé med sandefjord sås varma grönsaker & kokt potatis
Viltfärsbiffar med enbärsgräddsås, pressgurka, svartvinbärsgelé & potatismos

Fredag

Havets wallenbergare med gröna ärtor, vitvinsås & potatispuré
Helstekt fläskfilé med bearnaisesås marinerade grönsaker & pommes
Veckans sallad
Cesarsallad med kycklingbröst, knaperstekt bacon, krutonger & riven



Information och kontaktuppgifter

Top