Ubåtshallen Restaurang & Catering


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Det gröna:
Tagliatelle med linsbolognese med grana padano, ruccola och basilika husman:
Pytt i panna med stekt ägg, senapskräm och inlagda rödbetor internationell:
Kyckling satay – kycklingbröst med jordnötssås, jasminris, pak choi, syrlig morotssallad och jordnötter

Tisdag

Det gröna:
Indisk dahl med basmatiris, koriander och naantabröd husman:
Fiskwallenbergare med potatismos, gröna ärtor, fänkål, dill och brynt smör internationell:
Spagetti carbonara – spagetti, bacon, parmesan och äggula

Onsdag

Det gröna:
Ägg royal med västerbottenost med champinjoner, beluga linser, spenat och färskost husman:
Kålpudding med potatis, sirapskål, gräddsås och rårörda lingon internationell:
Nattbakat rödvinsbrässerat högrev med rostad potatis, savoykål, morot och choronsås

Torsdag

Det gröna:
Palak paneer på halloumi, ris, färskost och koriander husman:
Pannbiff på nötfärs med potatis, morot, savoykål och dijon och grönpepparsås internationell:
Mörbakad kotlettrad med rostad potatis, chorizo hollandaise, fänkål och chorizo och svål krisp

Fredag

Det gröna:
Friterad fetaost med romescosås, rostad zucchini, fänkål och rostad mandel husman:
Helstekt ryggbiff med klyftpotatis, bakade lökar, körsbärstomater, örter och kallrörd bearnaise internationell:
Buffalo hotwings på tuppvingar från holmby med klyftpotatis, fräsch kålsallad och blue cheese dressing
På fredagar bjuder



Information och kontaktuppgifter

  • Var ligger Ubåtshallen Restaurang & Catering?

    Lilla Varvsgatan 47, 211 19 Malmö

  • Telefonnummer

Top