Falkegrens Kök


Lunchmeny vecka 20

Måndag

— stekt panerad spättafilé serveras med dansk remouladsås, citron och kokt potatis.
— boeuf bourguignon serveras med potatispuré och gelé.
— pasta med fläskfilé i svampsås och riven grana padano.
— veg: halloumi stroganoff serveras med ris.

Tisdag

— pocherad fiskfilé serveras med citronsås, ärtor och kokt potatis.
— kalvfärsbiff serveras med dijonsenapsås och potatispuré.
— pasta med fläskfilé i svampsås och riven grana padano.
— veg: halloumi stroganoff serveras med ris.

Onsdag

— pestobakad fiskfilé serveras med vitvinssås och potatispuré.
— kycklingfilé africana serveras med currysås, mandariner, jordnötter, mango chutney och basmatiris.
— pasta med fläskfilé i svampsås och riven grana padano.
— veg: halloumi stroganoff serveras med ris.

Torsdag

— pocherad fiskfilé serveras med sparris hollandaisesås, citron och kokt potatis.
— lammfärsjärpar serveras med tzatziki, tomatsås och rostad potatis.
— pasta med fläskfilé i svampsås och riven grana padano.
— veg: halloumi stroganoff serveras med ris.

Fredag

— torskqueneller serveras med hummersås och potatispuré.
— schnitzel serveras med rödvinssås, kapris, citron, anjovissmör och stekt poattis.
— pasta med fläskfilé i svampsås och riven grana padano.
— veg: halloumi stroganoff serveras med ris.
Dessert: äppelpaj serveras med vaniljsås!
To



Information och kontaktuppgifter

Top