X-baren


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Örtstekt karré serveras med timjansgräddsås, svartvinbärsgelé, morötter samt kokt potatis
Saffran och tomatdoftande fiskgratäng serveras med ärtor, citron och kokt potatis

Tisdag

Stekt fläsk med löksås & kokt potatis, bruna bönor alt raggmunk & lingon
Krämig pasta med champinjoner och kantareller samt strimlad fläskytterfilé toppas med ruccola och ost

Onsdag

Köttfärsrutor med timjan och fetaost serveras med tzatziki samt honungsstekta rotfrukter
Ugnsbakad sejfilé serveras med skirat citronsmör, spenat och kokt potatis

Torsdag

Citronmarinerad kycklingfilé serveras med grana padanocremé samt örtstekt potatis
Ostgratinerad falukorv serveras med senapssås samt hemmagjort potatismos

Fredag

Ugnstekt pluma serveras med zucchinisalsa och getostaioli samt rostad potatis
Dillrimmad kolja serveras med dill och fänkålsallad, brynt smör och kapris samt kokt potatis fredagsdessert!
Kökets



Information och kontaktuppgifter

Top