Joan’s Vingåker


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Köttfärslimpa med grönpepparsås,grönsaker samt kokt potatis/gf,lf/
Krämig italienskt fiskgryta med tomat, örter, vitt vin, ost, spenat samt pasta
Fläskkött, svamp, lök, grönkål & ranch creme

Tisdag

Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor och ägg /gf,lf/ eller kyckling köttbullar i krämig tomatsås med pasta/lf/
Panerad fiskfilé med skagenröra,grönsaker samt kokt potatis/lf/
Kyckling, färskost, tomat & ruccola

Onsdag

Honungsgriljerad benfri kotlett med senapsgräddsås samt stekt potatis/gf,lf/
Fiskbullar i citrongräddsås,ärtor samt kokt potatis/lf/
Pepperonikorv, picklad rödlök, sourcreme chips

Torsdag

Gryta med fläskfilé och skogssvamp serveras med potatis/gf,lf/
Panerad strömming med skirat smör,lingon,ärtor samt potatispuré
Diavola (ventricina salami, rödlök, skogssvamp, chiliolja & oregano)

Fredag

Sesampanerad kycklingfilé med sweet chili bearnaisesås samt stekt potatis/lf/
Ugnsstekt röding med citron majonnäs,grönsaker samt kokt potatis/gf,lf/
Vingåker (kebab, lök & joan’s röra)
Veckans veganska
Krämig avokado pasta med citron,basilika



Information och kontaktuppgifter

Top