Borgholms Kök & Bar


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Pannbiff med stekt lök, kokt alt. brynt potatis, sås, inlagd gurka, lingon.
Pytt i panna med stekta ägg, rödbetor, senap.
Morotssoppa med chili och ingefära, toppad med knaprig bacon, varm toast.

Tisdag

Raggmunkar med stekt fläsk från västersläts gårdsslakteri, lingonsylt.
Stekt fläsk med löksås
Från västersläts gårdsslakteri, kokt potatis, lingonsylt.
Fisk och skaldjursgryta med citronaioli och nybakat bröd
Flygande jacob med chilisås, bananer och jordnötter. serveras med ris.

Onsdag

Panerad fiskfilé med remouladsås alt. dillmajonnässås, potatis, gröna ärtor, citron och dill.
Fyllda isterband med periljestuvadstuvad potatis, rödbetor, senap.
Gulaschgryta med creme fraiche, ris alt. potatis och bröd.

Torsdag

Honungs och pepparstekt fläskkarré
Brynt alt. kokt potatis med rosépepparsås , kokta grönsaker.
O, så gott! kökets egen högrevsburgare med rostat bröd
Specialdressing, pommes och stekt ägg.
Husets lasagne köttfärs varvad med ostssås och pastaplattor.

Fredag

Skomakarlåda på ryggbiff, potatispuré, knaperstekt bacon,
Rostad lök, skysås, bearnaisesås och haricot verts.
Laxfilé fylld med medelhavssmaker, chevreost, soltorkad tomat, basilika,
Vitvinssås och klyftpotatis.
Dessert: rabarberpaj med vaniljsås.
Veckans special: pasta carbonara med riven ost.



Information och kontaktuppgifter

Top