Lerumsdelikatessen AB


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Räkor och kräftor i currysås med pasta och rostad zucchini
Köttfärslimpa med potatispuré, gräddsås, lingonsylt samt ärtor och morötter
Isterband fyllda med äpple och lök, stekt potatis samt rödbetor

Tisdag

Ugnsgrillad kummel med kapris och räkor samt rostad potatis och citron/gräslökssås
Kalvgryta med lök, paprika, syltlök och champinjoner samt basmatiris

Onsdag

Skaldjursgratinerad sejrygg med ris, sauterade haricots vertes samt hummersås
Fetaost gratinerad köttfärs och potatisgratäng samt tsatsiki

Torsdag

Tempurabakad kolja med dill sauterade färskpotatis, broccoli samt skagensås
Prästostfylld kycklingfilé med krämig svamprisotto och rostade småtomater

Fredag

Fisk och skaldjurssoppa med dill och citron samt foccacia
Grillad fläskfilé med pepparsås, parisienne potatis samt grilltomat och baconfrästa brytbönor
Rostade rödbetor med chèvreost, valnötter



Information och kontaktuppgifter

Top