Hörnstenen Kök & Matsal


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Ugnstekt bratwurst med tomatsås och smörstekt potatis
Veg. fetaostfyllda kikärtsbiffar med myntayoghurt och ris
Pastagratäng mexicana

Tisdag

Köttbullar med gräddsås, lingon och potatismos
Panerad fiskfilé med kall dillsås och kokt potatis

Onsdag

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Vegetarisk lasagne röda linser och spenat

Torsdag

Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor
Panerad fiskfilé med örtagårdsås och kokt potatis
Ärtsoppa, pannkakor med sylt och grädde

Fredag

Skinkschnitzel med kryddsmör, skysås och stekt potatis
Köttfärs lasagne
Veckans sallad:
Hörnstenens tonfisksallad, serveras med kokt ägg
Med reservation för eventuella ändringar



Information och kontaktuppgifter

Top