Gästgivargården i Värnamo AB


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås och inlagd gurka samt rårörda lingon serveras med persiljepotatis.
Dagens soppa på buffé.
Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120:

Tisdag

Nystekt flundrafilé med syrad dillcrème och citron serveras med dillpotatis.
Coq au vin på kyckling med bacon, champinjoner och syltlök samt rödvin serveras med pilafffris.
Dagen soppa och pasta på buffé.
Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120:

Onsdag

Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och inlagda rödbetor samt saltgurka.
Alt. ananas och ädelost gratinerad kassler serveras med grönsaksris.
Dagen soppa och pasta på buffé.
Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120:

Torsdag

Dillstekt spättafilé med dansk remouladsås och citron serveras med örtpotatis.
Alt. tacogratäng på nötfärs med tomat, lök och majs, nachos samt limecrème.
Dagen soppa och pasta på buffé.
Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120:

Fredag

Pannerad schnitzel med gröna ärtor och citron, reducerad rödvinssky serveras med rostad potatis och fredagskaka till kaffet.
Dagen soppa och pasta på buffé.
Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120: veckans: kycklingrätt 145:
Inkl smör, nybakt bröd,



Information och kontaktuppgifter

Top