Restaurang Kärranäs


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Örtstekt panerad spätta med skagenröra serveras med citrus, purjolök samt kokt potatis
Kycklingfrikadeller i lime och kokossås serveras med råstekta grönsaker

Tisdag

Halstrad torskfilé med ugnsbakade rotfrukter, krämig sås på getost och rosmarin serveras med kokt potatis
Dragon och rosépeppar kryddad fläskkarré med äppelcidergräddsås, rostad potatis med sockerstekt lök

Onsdag

Pocherad spättafilé i vitvinssås samt smör och dill kokta primörer serveras med potatis, fänkål och ärtskott
Senapsstekt kycklinglårfilé, skysås med smak av citron och salvia serveras med en krämig gurk vitlöksröra samt örtstekt potatis

Torsdag

Vitvins pocherad kolja med räksås serveras med potatispuré med smak av kvibillecheddar
Hjortfärsbiffar smaksatta med enbär och aprikoser, portvinssås med svamp samt buljongkokt potatis serveras med pressgurka och lingonsylt

Fredag

Bohusgryta med kolja och torsk i hummersås, sockerärtor samt dill slungad potatis
Helstekt fläskfilé med vitlöks rostad potatis samt primörer serveras med béarnaisesås
Daglig sallad
Salladsbuffén består av säsongsanpassade sallader, rotfrukter,



Information och kontaktuppgifter

Top