Paus kök & cafe - Restaurang Norrköping


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Kyckling, chorizo & tomat, lök, aioli, rostad potatis.
Västerbottengratinerad fisk, vaxbönor, potatispuré. ​

Tisdag

Kotlettrad, kryddsmör, pepparsky, potatisgratäng.
Kolja, pumpapuré, brynt smör, picklad morot, potatis.

Onsdag

Elins hemrullade köttbullar, gräddsås, gurka, lingon, potatis.
Stekt fisk, kall romsås, potatis.

Torsdag

Ört & vitlöksbakad högrev, rödvinssås, krossad potatis.
Bouillabaisse, krutonger, aioli, potatis.

Fredag

Kryddiga färsbiffar, majs & tomatsalsa, tzatziki, klyftpotatis.
Ångad fisk, citronsmörsås, sparris, potatis. veckans vegetariska
Svamprisotto, örtolja, grana padano.



Information och kontaktuppgifter

Top