Enoteket Lunch Restaurang & Bar Norrköping


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Dagens färska fisk med tomat & fänkål, serveras med kokt potatis
Hjortfärsbiff med enbärsgräddsås, timjanstekt potatis & gelé

Tisdag

Dagens färska fisk med saffranssås, ångade morötter & kokt potatis
Siciliansk lammgryta med couscous, ärtor & myntayoghurt

Onsdag

Flundra med hummersås, sugarsnaps & kokt potatis
Scamorzagratinerad färsbiff med paprikasås, rostad potatis & brysselkål

Torsdag

Eno´s fiskpinnar panerade med cornflakes & västerbotten, serveras med remouladsås, kokt potatis & ärtor
Bouef lyonaise på flapsteak smaksatt med mejram & senap, serveras med råstekt potatis

Fredag

Röding med brynt citronsmör, zucchinipytt & dillpotatis
Schnitzel cordon bleu (ost & skinkfylld) med strimlad potatis & haricot verts



Information och kontaktuppgifter

Top