Restaurang ät.


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Citrusmarinerad kycklingfilé med potatispuré, rostade morötter, rödlök & paprika
Gnocchi med brynt smör, salvia, stekta primörer & parmesan

Tisdag

Wokade nudlar med biff, rostad majs, ponzusås & pak choi
Vegetarisk lasagne med sallad & fläderranch

Onsdag

Färsbiff med rostad potatis, löksky & marinerad vitkålssallad
Fylld zucchini med soltorkade tomater, mozzarella & marinerad vitkålssallad

Torsdag

Krämig salsicciapasta med tomat & mascarpone
Chop suey med oumph! & ris

Fredag

Nattbakad nötrulle med klyftpotatis, rostad broccoli, blomkål & tzatziki
Majsbiffar med matvete, pepparrot, ramslöksmajonnäs & stekta grönsaker
Veckans vegetariska



Information och kontaktuppgifter

Top