Bistro Mejeriet


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Bjuder vi på bär/fruktpaj & vaniljgrädde.

Tisdag

Pannbiff, stekt lök, potatismos,
Skysås, lingon & persilja.
Sejfile grenoble, rödbetor, kapris,
Brynt smör, kokt potatis & citron.
Pasta, chorizo & persilja.

Onsdag

Raggmunk, stekt fläsk, lingonsylt & persilja.
Krämig saffransgryta, fisk, räkor,
Kokt potatis & aioli.
Kyckling pasta, ädelost & persilja.

Torsdag

Ugnsbakad kycklingfile, bearnaisesås,
Örtrostad potatis & ruccola.
Gröncurry marinerad pangasiusfilé,
Citrongrässås & ris.
Pasta, räkor, chili, vitlök & persilja.

Fredag

Mejeriets sjömansbiff, salt gurka & persilja.
Jambalaya, fisk, skaldjur,
Creme fraiche, citron & dill.
Tryffelpasta, rostad mandel & persilja.
Veckans vegetariska



Information och kontaktuppgifter

Top