Cioccolata Bistro


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Kryddig panerad kycklingfilé serveras med buljongkokt ris och örtyoghurt.
Ugnsbakad laxfilé serveras med vitvinssås. toppas med räkor och citron.

Tisdag

Wallenbergare serveras med skirat smör, rårörda lingon, ärtor och potatispuré.
Ugnsbakad torskfilé serveras med sandefjordsås och dillslungad potatis.

Onsdag

Ost och skinkfylld fläskschnitzel med timjan serveras med rödvinssås och vitlöksrostad potatis.
Cioccolata’S fiskgratäng serveras med dillsås, citron och kokt potatis.

Torsdag

Pulled pork serveras med het barbecuesås, coleslaw och friterad potatis.
Panerad rödspätta serveras med dansk remouladsås och kokt potatis.

Fredag

Fläskfilé serveras med rostad vitlökssky, béarnaisesås och örtbakad potatis.
Cioccolata’S fiskgryta serveras med räkor och aioli.
Veckans husman
Isterband serveras med rödbetor och dillstuvad potatis.



Information och kontaktuppgifter

Top