Verket


Lunchmeny vecka 20

Måndag

13/5 fisk: dagens fisk, sandefjordsås, sockerärtor, potatis, ramslöksolja
Kött: kotlettrad, gräddsås, rostad potatis, haricots verts, äppelmos, persilja
Veg: gnocchi, basilikagrädde, bakad tomat, haricots verts, mozzarella, pinjenötter

Tisdag

14/5 fisk: dagens fisk ”tom kah”, morot, champinjoner, sockerärtor, lime, jasminris, koriander, salladslök
Kött: nattbakad karré, tomatsås med nduja, rostad potatis, zucchini, paprika, oliver, gremolata
Veg: gnocchi, basilikagrädde, bakad tomat, haricots verts, mozzarella, pinjenötter

Onsdag

15/5 fisk: dagens fisk, dillstuvad potatis, rostade betor, hovmästarsås, spenat
Kött: verkets köttbullar, gräddsås, potatispuré, rårörda lingon, pressgurka, persilja
Veg: svamppaj med brynt lök och västerbottenost, sallad, crudité, örtcrème

Torsdag

16/5 fisk: dagens fisk, skaldjurssås, potatispuré, zucchinisallad, dill
Kött: caesarsallad – örtmarinerad kycklingfilé, romansallad, caesardressing, bacon, rödlök, cocktailtomat, parmesan, krutonger
Veg: svamppaj med brynt lök och västerbottenost, sallad, crudité, örtcrème

Fredag

17/5 fisk: dagens fisk, sojabrynt smör, yuzuaioli, potatis, sesamrostad broccoli
Kött: fläskschnitzel, portvinssås, brynt lök & svampsmör, rostad potatis, gröna ärtor
Veg: grekisk sallad, tomat, gurka, fetaost, marinerade oliver, rödlök, tzatziki, vitlöksbröd



Information och kontaktuppgifter

Top