Millennium


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Alt. 1:
Stekt rimmat fläsk m. lökgräddsås, lingon, gurka & kokt potatis.
Alt. 2:
Cajunmarinerad kycklinglårfilé m. portvinsås & potatisgratäng.
Alt. 3:
Ugnsbakad lasagne toppad m. riven ost & tomatsallad.

Tisdag

Alt. 1:
Timjan & vitvinsångad kummelfilé m. krondillkryddad skaldjurssås, potatismos & citron.
Alt. 2:
Pannbiff m. grönpepparsås, stekt ägg & potatiskroketter.
Alt. 3:
Pasta linguine m. frasigt bacon, vitlökssås & krämig mozzarella.

Onsdag

Alt. 1:
Långkokt skånsk kalops på högrev m. rödbetor & kokt potatis.
Alt. 2:
Tomat & ostfylld ugnsbakad falukorv m. potatismos, senap & tomatsallad.
Alt. 3:
Krämig skogssvampsrisotto m. halstrad fläsknoisette, riven cheddarost & färsk basilikaolja.

Torsdag

Alt. 1:
Baconlindad köttfärslimpa m. krämig kantarellsås, gelé & mos.
Alt. 2:
Kryddig mexikansk chili con carne m. ris toppat med riven ost, nachos & gräddfil.
Alt. 3:
Pasta m. norsk kallrökt fjällröding m. dijonvitvinssås & broccoli.

Fredag

Alt. 1:
Vitlök & cidermarinerad nattbakad skinkstek m. danskstekt kulpotatis, hemlagad rödkål & äppleklyftor.
Alt. 2:
Lättgravad halstrad norsk fjordlaxfilé m. gräddkokt bladspenat, citron & hovmästarsås.
Alt. 3:
Pasta m. strimlad fläskfilé i rosépepparsås, stekt zucchini & rödlök.



Information och kontaktuppgifter

Top