Restaurang Färgaregatan


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Kycklingfilé i oreganosås, serveras med ris.
Isterband, dillstuvad potatis, rödbetor.
Vitlöksbröd, salladsbuffé och efterätt.

Tisdag

Kycklinggryta serveras med ris
Tunnskivad fläskytterfilé med dragonsppparsås, rostad potatis.
Vitlöksbröd, salladsbuffé, efterrätt.

Onsdag

Laxlåda serveras med vitlökskräm.
Persiljejärpar, kokt potatis, svartvinbärsgele och gräddsås. vitlöksbröd, salladsbuffé och efterrätt.

Torsdag

Lasagne toppad med parmesan.
Köttgryta gulasch, serveras med ris och creme fraishe.
Vitlöksbrödsalladsbuffé, salladsbuffé och efterrätt.

Fredag

Fredagslyx fläskfile i pepparsås, kycklingspett, nattbakat nötinnanlår i rödvinssky, bearnisesås, rostad potatais, vitlöksbröd, stor salladsbuffe. kladdkaka med vispgrädde.
Vecka 21



Information och kontaktuppgifter

Top