Tullinge Pizzeria & Restaurant


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Helstekt fläskytterfilé med krämig champinjonsås och råstekt potatis
Halstrad gösfilé med rostade rödbetor, kapris, syltlök, skirat smör och färskpotatis

Tisdag

Klassiskt raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Kokt kalv i dillsås med rotfrukter och kokt koktpotatis
Stekt panerad strömming med skirat smör, rårörda lingon och potatispuré

Onsdag

Rimmad oxbringa med pepparrotssås och rotmos
Pocherad torsk med timjanvitvinssås, citron, dill och färskpotatis

Torsdag

Gräddstuvad pytt i panna med äggula och inlagda rödbetor
Ugnsbakad laxfilé med stuvad spenat och kokt potatis

Fredag

Hel kolgrillad biff med pepparsås och fransk potatisgratäng
Klassisk fish n’ chips med remouladsås



Information och kontaktuppgifter

Top