East End


Lunchmeny vecka 20

Måndag

A. wokad kyckling med grönsaker i stark szechuansås
B. wokad nötkött med grönsaker och cashewnötter
C. fläsknoisette serveras med potatismos och bacon lökfräs
D. smörstekt torskfilé med räkmajonnäs och kokt potatis
E. friterad kycklingfilé med sötsur/currysås

Tisdag

A. wokad kycklingfilé med bambuskott & champinjoner i sojasås
B. wokad nötkött med grönsaker i stark thai krydda
C. raggmunk med stekt fläsk och lingon
D. panerad spätta med remouladsås och kokt potatis
E. friterad fläskfilé

Onsdag

A. hot chilli chicken (wokad kyckling med grönsaker i stark chillisås )
B. wokad nötkött med grönsaker i terayakisås
C. wallenbergare serveras med potatismos, gräddsås, gröna ärtor och lingon
D. smörstekt torskfilé med skagenröra och kokt potatis
E. friterad kycklingfilé

Torsdag

A. wokad kyckling med blandade grönsaker i sojasås
B. tiam lat ngau
(Wokad nötkött med blandade grönsaker i söt stark sås)
C. kålpudding serveras med kokt potatis, brunsås och lingon
D. smör stekt laxfilé med hollandaisesås och kokt potatis
E. friterad kyckling med sötsursås

Fredag

A. hot curry chicken (wokad kyckling med grönsaker i currysås)
B. wokat nötkött med lök, purjolök och bambuskott
C. fläskfilé medaljonger med stekt potatis och bearnaisesås
D. panerad spätta med remouladsås
E. friterad fläsk med sötsursås
Vegetariskt: stekta risnudlar med grönsaker och cashewnötter



Information och kontaktuppgifter

Top