Spishällen


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Baconlindad pannbiff, råstekt potatis och rotfrukter, pepparsås
Fiskgryta med asitaiska smaker, ris och saffransaioli
Romost med fläskkorv och senap

Tisdag

Raggmunk med fläsk och rårörda lingon alt löksås
Havets wallenbergare med blåmusslor, fetaost, vitvinsås och mos
Kyckling curry med poppadumbröd, picklade grönsaker och ris

Onsdag

Grekisk färsbiff, tzatziki, varm potatissallad med rostad paprika och zucchini
Panerad spätta med skagenröra, kokt potatis och citron

Torsdag

Black and white på karre och flankstek, färskpotatis slungad gremolata
Lax med färskost, citrus och kapris, sås verte och färskpotatis

Fredag

Ytterfile lindad i bacon, potatisgratäng och timjansky
Panerad schnitzel av sejfile, bearnaise, syrad lök och klyft potatis
Veckans veg:
Pankopanerad rotselleri, palstenacka samt aioli



Information och kontaktuppgifter

Top