Teaterbaren


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Bakad fetost med tomat, dill och sallad serveras med krämig olivpolenta
Majskycklingbröst med äppelgräddsky, bakad rödlök, äpple, dragonolja och klyftpotatis

Tisdag

Citronpasta med parmesan, stekt ostronskivling och ruccola
Köttfärslimpa med stekt lök, bacon, saltgurka, skysås och kokt potatis

Onsdag

Morotsfritters med togarashimajonnäs, kålsallad, jordnötter och lime
Gräddig fiskgryta med saffran, kokt potatis, stjälkselleri och morot

Torsdag

Falafel med varbergsgurka, sallad, friterat bröd, lök och aioli
Ört och paprikabakad karré med bönor, sky, vitlökssmör, råhyvlad morot och råstekt potatis

Fredag

Ångad blomkål och svenskodlad pak choi, kokt potatis, sandefjordsås, tångkaviar och gräslök
Pluma med rostad potatis, dragonmajonnäs, sallad och isad silverlök



Information och kontaktuppgifter

Top