Putte Kock Catering


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Kokospanerad fiskfilé med sweetchiliyoghurt och ångad broccoli ————————————————————
Filé provencale med rostad potatis och mustig bbq sås

Tisdag

Dagens fångst med vårlök o purjolökcreme samt gröna bönor ———————————————————–
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås, till detta rårörda lingon

Onsdag

Citronstekt fiskfilé med dansk remuladesås samt kokt potatis ———————————————————
Kycklingschnitzel med örtsås, tomatsalsa samt potatispuré

Torsdag

Panerad djuphavsfisk med skagenröra och dillpotatis. ———
Fläsksida med senapsstuvad kål, stekt potatis och gräddsky.

Fredag

Dagens fångst med örtagårdssås, och dillkokt potatis. ———–
Panerad noisette serveras med dijongräddsås, pressgurka samt stekt potatis nyheter



Information och kontaktuppgifter

Top