The Public


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Senapspanerad noisette serveras med dijongräddsås,pressgurka samt stekt potatis
Medelhavskyckling med grillade grönsaker,tzatziki och bulgursallad
Panerad fiskfilé med skagen och kokt potatis

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk/bruna bönor/löksås och kokt potatis
Pannbiff med picklad lök,chimmichurrimajonnäs samt bacon potatiskaka
Spansk fiskgryta med paprika,tomat ,zucchini serveras med citronaioli och kokt potatis

Onsdag

Helstekt entrecote med alabamadressing,tomatsalsa samt timjanatekt potatis
Isterband med stuvad potatis och rödbetor
Stekt färsk sej ’escovitch’ serveras med chiliaioli och kokt potatis

Torsdag

Ärtsoppa med pannkakor grädde och sylt
Teriyaki ribs med rödkålssalsa legymsallad samt klyftpotatis
Krämig kycklinggratäng à la carbonara serveras med ris och picco de gallo
Fiskfilé i dillsås,morötter och kokt potatis

Fredag

Schnitzel med chili kaprissalsa sky och stekt potatis
Långkokt högrevsgryta med rött vin,syltlök,svartpeppar.serveras med stekt spetskål och ris
Fiskfilé i vitvinssås toppad med champinjoner,vårlök och ruccola.kokt potatis helglunch



Information och kontaktuppgifter

Top