Köket Lunch & Catering


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Barbequeglaserad köttfärslimpa med pepparsås och stekt potatis
Bacon, korv och ägg med stekt potatis
Stekt panerad torsk med remouladesås, potatismos och gröna ärter tacobuffe

Tisdag

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Stekt fläsk med raggmunk
Kycklinggryta med röd curry och ris
Fläskfilépasta med sweetchili tacobuffe

Onsdag

Grekiska köttfärsbiffar med ugnsrostad potatis och timjangräddsås
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Isterband med stuvad potatis, stekt ägg och rödbetor
Stekt panerad torsk med västkuströra, potatismos och gröna ärter tacobuffé

Torsdag

Ärtsoppa och pannaka med sylt och grädde
Kålpudding med kokt potatis och gräddsås
Fläskfilé med tagliatelle och pepparsås
Hawaiigryta med ris tacobuffé

Fredag

Kycklingschnitzel med stekt potatis och bea
Västerbottensostfyllda biffar med potatismos, gröna ärter och gräddsås
Stekt strömming med potatismos, skirat smör och pressgurka tacobuffé
All vår mat



Information och kontaktuppgifter

Top