Restaurang Kompassen


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Panerad stekt torsk med spenat, skarpsås samt kokt potatis
Gratinerad falukorv med pickles, rostad lök och potatismos
Kasslergratäng med jansson feeling samt broccolisallad
Vegetariskt: vegonuggets med skarpsås, citron och ris

Tisdag

Stekt rimmat sidfläsk med löksås och persiljepotatis
Kycklingfile med kokossås, ingefära, koriandergurkor samt jasminris
Pulled pork med bbq glace, mangodressing, tomatsallad och nachos
Vegetariskt: vegobitar med kokossås, ingefära, koriandergurkor samt jasminris

Onsdag

Stekt sillflundra med brynt smör, rårörda lingon och potatismos
Isterband med stuvad potatis, grov senap och rödbetor
Nattstekt fläskkarre med rostade grönsaker, chili, vitlök och het sojasås
Vegetariskt: tzaybitar med rostade grönsaker, chili, vitlök i het sojasås

Torsdag

Slät skaldjurssoppa med vitt vin pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Gremoulatamarinerad kycklingfile med oliver, soltorkade tomater, paprika och färskostdressing
Pepparkryddad fläskfile med champinjoner, rostad vitlökssås och rotfruktsgratäng
Vegetariskt: gremoulatamarinerad quornfile med oliver, soltorkade tomater, paprika och färskostdressing

Fredag

Ingefärsglaserade revbenspjäll med purjolök, rostade sesamfrön och gult russinris
Het kycklingfile med ljummen potatissallad och semitorkad tomat
Lasagne al forno med mozzarellaost, tomatsallad och basilika
Vegetariskt: vårrullar med sötstark dressing, rostade sesamfrön och gult russinris
Fredagsgott: bärkaka med vispad hallongrädde
Alla



Information och kontaktuppgifter

Top