Katrinedalskrogen


Lunchmeny vecka 20

Måndag

13/5: buljongbräserad fläskkotlett med ugnsstekt potatis och champinjonsås
Stekt falukorv med stekt potatis, stuvad spenat och stekt ägg

Tisdag

14/5: raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
Apelsinkyckling i ugn med ris och currysås

Onsdag

15/5: plommonspäckad fläskstek i ugn med stekt potatis, gräddsås och äppelmos
Husets pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Torsdag

16/5: husets pannbiff med löksky, stekt potatis, lingonsylt och inlagd gurka
Dillpanerad fiskfilé med kokt potatis, kall romsås samt grönsallad smaksatt med citron och dill

Fredag

17/5: husets fläskschnitzel med stekt potatis, gräddsås, ärtor och citron förrätter
Toast skagen
85



Information och kontaktuppgifter

Top