Joan's Finspång


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Pannbiff med löksky och stekt potatis samt lingonsylt.
Stekt torskfilé med räkor i dillsås serveras med kokt potatis.
Marinerad kyckling, tomat, ruccola, balsamico & vitlökscrème.

Tisdag

Helstekt kotlettrad med gorgonzolasås och stekt potatis.
Pocherad alaska pollock med hackat ägg, pepparrot och skirat smör samt koktpotatis.
Oxfilé, körsbärstomat, lök & ruccola.

Onsdag

Pasta penne med kyckling & champinjoner i krämig chilisås toppad med riven parmesan
Friterad kummelfile med tartarsås och kokt potatis.
Prosciutto cotto (vesuvio).

Torsdag

Stekt fläskfilé med champinjonsås, bearnaisesås och stekt potatis.
Fisk och skaldjursgryta med basilika, saffran, chili och stompad potatis.
Salami, rödlök, skogssvamp, chiliolja & oregano.

Fredag

Helstekt ryggbiff med portvinssås, friterad klyftpotatis och arom smör.
Bacon lindad sejfilé med rödbetssmörsås och örtslungad potatis.
Pepperonikorv, jalapeños & honung.
Veckans veganska
Tofustroganoff med ris och ärtor 115kr.



Information och kontaktuppgifter

Top