Chapter’s


Lunchmeny vecka 20

Måndag

13/5 nötfärsjärpar med löksås, rårörd lingon, saltgurka och kokt potatis
Örtstekt kycklinglårfilé med ajvarsås, grillad zucchini och saffransris
Vegetarisk pasta bolognese med sojafärs, linguine och grana padano

Tisdag

14/5 biff à la lindström med rödvinssås, café de paris smör, gröna ärtor och rostad klyftpotatis
Mandelstekt torskfilé med pepparrotscrème, honungsglaserade morötter och kokt potatis
Vegetariska falafel med tzatziki, fetaostsallad och bulgur

Onsdag

15/5 picata milanese, ostpanerad kycklingfilé med tomatragu, vitlöksslungad broccoli och basmatiris
Havsbiffar med citronsås, dillstekta juliennegrönsaker och potatispuré
Vegetarisk ricotta & spenatfylld tortellini med ädelostsås och grillade grönsaker

Torsdag

16/5 fläskfilémedaljonger med grönpepparsås, haricots verts och råstekt potatis
Sesamstekt kummelfilé med sweet chili aioli, syrlig gurk & rädissallad och kokt potatis
Panerad halloumi med citrusrisoni och morotstzatziki

Fredag

17/5 cajunsotad flankstek med chilibearnaise, skysås, tomat & mangosalsa och pommes frites
Mandelbakad laxfilé med citronslungad savoykål och spenatrisotto
Vegetarisk enchilladas med jalapenokräm, tomatsalsa och rostade majskorn
Veckans sallader
Rostbiffsallad, hemlagad rostbiff med potatissallad



Information och kontaktuppgifter

Top