Redimat


Lunchmeny vecka 20

Måndag

13/5 helstekt fläskytterfilé med svamp, pepparsås och stekt potatis
Panerad kummel med gröna bönor, tartarsås och kokt potatis

Tisdag

14/5 pannbiff med stekt lök, ägg, champinjonsås, lingon, och potatis
Ångad torsk med pepparrot, ärtor, persiljesås och potatis

Onsdag

15/5 nattbakad karré, rödlöksmarmelad, svamp, rödvinssås och potatisgratäng
Stekt spättafilé med räkor, sparris, rostad lök, remoulad, citron och potatis

Torsdag

16/5 hemlagad kålpudding, gurka, lingon, gräddsås och kokt potatis
Bakad sejfilé, betor, kapris, pepparrot, brynt smör och kokt potatis

Fredag

17/5 skinkstek med brysselkål, purjolök, gurka, gelé, dijonsenapssås och potatis
Stekt laxfilé med aprikoschutney, skivad savojkål, bacon och potatis
Veckans rätt
Pasta med



Information och kontaktuppgifter

Top