Restaurang Köksverket & Catering AB


Lunchmeny vecka 20

Måndag

13 maj hemlagad pannbiff serveras med grönpepparsås och rostad potatis
Ugnsbakad torskrygg med bacon, sandefjordssmörsås och kokt potatis
Pasta med strimlad kyckling, basilikasås med soltorkade tomater
Sill och gravlaxtallrik med gubbröra, skivad ost, gräddfil, hackad rödlök och färskpotatis

Tisdag

14 maj hemlagad raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Ugnsbakad kyckling med salvia, citron och parmesansås, rostad potatis
Sill och gravlaxtallrik med gubbröra, skivad ost, gräddfil, hackad rödlök och färskpotatis

Onsdag

15 maj örtkryddad ugnsbakad laxfilé med citrushollandaise och kokt potatis
Cajunkryddad helstekt fläskytterfilé med pepparsås, bea och potatishalvor
Stekt falukorv med ägg och stekt potatis
Sill och gravlaxtallrik med gubbröra, skivad ost, gräddfil, hackad rödlök och färskpotatis

Torsdag

16 maj köttfärslimpa med gräddkokt vitkål, pepparsås och rostad potatis
Rimmad oxbringa med pepparrotssås och rotmos
Pasta carbonara
Sill och gravlaxtallrik med gubbröra, skivad ost, gräddfil, hackad rödlök och färskpotatis

Fredag

17 maj hemlagad wienerschnitzel med pepparsky, bea ärter francaise och rostad potatis
Ugnsbakad rödingfilé med balsamicosky, haricots verts och potatispuré
Sill och gravlaxtallrik med gubbröra, skivad ost, gräddfil, hackad rödlök och färskpotatis
Biff rydberg med senapsgrädde och rå äggula 145.



Information och kontaktuppgifter

Top