Landet


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, saltgurka och potatismos.
Stekt torskrygg med citronmajonnäs, kålsallad och rostad potatis.

Tisdag

Schweizerschnitzel med rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis.
Ugnsbakad kolja med hummersås, kinakål och stekt potatis.

Onsdag

Ost & oreganofylld majskycklingfilé med löksky, cocktailtomater och rostad potatis.
Stekt kummelfilé med potatissallad och dillkräm.

Torsdag

Nattbakad ryggbiff med rödvinssås och potatisgratäng.
Stekt rödingfilé med råraka, chilimajonnäs och ruccola.

Fredag

Kalvgryta med primörer och basmatiris.
Havets wallenbergare med gröna ärtor, brynt smör och potatispuré.
Mån ons: tryffel pasta med parmesan,



Information och kontaktuppgifter

Top