Verkets Matsal


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Ugnsgratinerad falukorv med potatismos
Nasi goreng med kyckling och stekt ägg
Fiskpiccata med tomatsås och ris blomkålsgratäng
Pasta bolognese

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk/ stekt fläsk och stuvad vitkål
Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och pressgurka
Stekt salt sill med löksås
Wokade nudlar med sojabönor och röd curry pastagratäng

Onsdag

Schweizerschnitzel med rödvinsås och citron
Chili con carne med ris
Fisk och skaldjursgyrta med aioli
Svampstroganoff med ris
Pasta med lufttorkad skinka, lök, basilika, soltorkad tomat och grädde

Torsdag

Ärtsoppa och pannkakor med sylt, bär och grädde
Wallenbergare med ärtor, skriat smör och potatismos
Pankopanerad färsk sej med skagenröra
Potatis och morotskaka med gräslöksdipp
Pasta med kyckling, lök, broccoli och grädde

Fredag

Fastfoodfriday / hamburgare med tillbehör & nötkebab
Helstekt kotlettrad med råstekt potatis och chilibearanise
Fiskgratäng med paprika, lök, tomat och grädde
Bondomlett med fetaost
Pasta carbonara
Äppelpaj med vaniljsås catering



Information och kontaktuppgifter

Top