Skafferiet


Lunchmeny vecka 20

Måndag

V.20 ugnsgratinerad falukorv med potatispuré och rostad lök
Grillad kycklinglårfilé med kryddig bbq gräddsås, basmatiris och rostade grönsaker
Vegetarisk nudelwok med quornbitar, vitlökssås och jordnötsströssel

Tisdag

Kryddig köttfärsgryta med ajvar, chili och vitlök samt basmatiris och rostad paprika
Nattbakad fläskkarré med bearnaisessås och klyftpotatis
Frasig ugnsbakad blomkål med chilicreme och grönsaksris

Onsdag

Pannbiff med karamelliserad lök, gräddsås, lingonsylt och stekt potatis
Fiskgratäng med dill och citron serveras med potatisstomp och rostade morötter
Sparrispaj med cheddarost toppad med citruscreme och rostade valnötter

Torsdag

Fransk köttgryta med örter och färskost serveras med kokt potatis och rostade morötter
Krämig grönkålssoppa med citron och lagrad ost serveras med krutonger och vitlökstoast
Pannkaka med skafferiets jordgubbssylt och vispad grädde

Fredag

Panerad kryddig kyckling med chilicreme, asiatiskt grönsaksfräs och basmatiris
Fiskgryta med saffran, vitt vin och rotfrukter servras med aioli
Vegetariska enchiladas med sojafärs, basmatris, vitlökscreme och grillade grönsaker
Pris: 125: inkl. salladsbuffe, nybakat bröd,



Information och kontaktuppgifter

Top