Al Capriccio


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Skomakarlåda med grillad ryggbiff, bacon, purjolök, potatispuré och rödvinssås.
Flygande jakob med ris, kyckling, banan och bacon.
Grillad lax med saffransrisotto, fã¤rsk tomat, limeaioli, gremolata och citron.
Pasta med chorizo, grönsaker, chili, vitlök och tomatsås.
Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.

Tisdag

Biff rydberg gjort på oxfilé med tärnad potatis, stekt lök, dijonsenapskräm, ägg och färskriven pepparrot.
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon.
Stekt strömming med potatispuré, rårörda lingon och brynt smör.
Pasta med räkor, fänkål, paprika och krämig saffranssås.
Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.

Onsdag

Al capriccios hemlagade kalvköttbullar med potatispuré, inlagd gurka, rårörda lingon och gräddsås.
Rostbiff med klyftpotatis, stekta grönsaker, bearnaise och rödvinssås.
Pankopanerad rödspättafile med kokt färskpotatis, rostad blomkål, västerbottenskagenröra med kräftstjärtar och citron.
Pasta med biff, grönsaker, krämig tomatsås och grädde.
Chévresallad med chévre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Helstekt högrev 48h med parmesanstompad potatis, honungsglaserade rotfrukter, chilinearnaise och rödvinssås.
Stekt falukorv med stuvade makaroner.
Lã¤Ttpanerad kummelfilé med kokt färskpotatis, rostad broccoli, avokadokräm och citron.
Pasta med kyckling, paprika, krämig tomatsås och grädde.

Fredag

Grillad entrecôte med klyftpotatis, granatäppelsallad, fetaostkräm och rödvinssås.
Nötköttgryta med ris och créme fraîche.
Smörstekt gösfilé med zucchinirisotto, basilikaaioli, gremolata och citron.
Pasta al capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryffelkräm, vitlök och grädde.
Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.



Information och kontaktuppgifter

Top