Restaurang Pralin AB


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Biffstroganoff med chili, grädde, paprika med ris g
Panerad rödspätta med remoulad och potatis
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Pasta med bacon och riven ost
Wokad kyckling med röd curry och kokos lg
Vegetariskt: wokad nudlar med vårrullar och sweetchili

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk med löksås, och lingon
Pocherad torsk med persiljesås, kokt ägg och kokt potatis
Kycklinggryta med ris
Pasta med oxfilé, champinjoner och riven ost
Wokad fläsk med yakinikusås
Vegetariskt: pastagratäng med tomat och grönsaker

Onsdag

Bbq kycklingfilé med rotfrukt i ugn och cole slaw
Fiskgratäng med vitvinssås, dill, räkor och kokt potatis
Chili con carne med ris lg och gräddfil
Stekt falukorv med stuvade makaroner
Wokad biff med grön curry och kokos
Vegetariskt: buritos med salsa och gräddfil (vegan)

Torsdag

Kalvfärsbiffar med gräddsås, potatismos och lingon
Stekt strömming med potatismos och skirat smör
Kycklingvingar med ris
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, sylt och grädde
Wokad kyckling med indiska kryddor
Vegetariskt: spenatsoppa med ägghalvor g och pannkakor

Fredag

Fläskschnitzel med stekt potatis, rödvinssås och bearnaise
Fisk och skaldjursgryta med fänkål, selleri, vitlök och kokt potatis g
Kycklingkebab med pommes och tomatsås
Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
Hamburgertallrik med tillbrhör
Vegetariskt: tapsi (aubergine, paprika, lök, potatis, tomat) med ris (vegansk)
Efterrätt: smulpaj med vaniljsås



Information och kontaktuppgifter

Top