Matkompaniet i Själevad HB


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Biff à la lindström med brun sås, kapris och persiljestekt potatis.
Torsk med äggsås och pressad potatis
Friterad crispy innerfiléer med en rökig bbq majonnäsdipp och pommes.

Tisdag

Rödspätta fylld spenat och fetaost med senapssås.
Grillad fläskkarré med chipotlebearnaisesås och klyftpotatis.
Raggmunkar med stekt fläsk, vitsås och lingonsylt.

Onsdag

Pluma fläsk med rostad potatis, och rabarbersås
Pasta med strimlad oxfilé i krämig gorgonzolasås toppad med riven parmesan.
Kycklingfilé ceasar toppad med riven parmesan

Torsdag

Friterad kolja toppad med skagen sås, färskdill och pressad potatis
Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor.
Pulled pork burger med picklad lök , sirachamajo och pommes

Fredag

Lunch korv serveras med honungs och senapsmajonnäs och potatismos
Skivad högrev stekt serverad med béarnaise, varma grönsaker och vitlöksrostadpotatis.
Kyckling i ugn med vitlök, citron och timjan serveras med pommes.
Visa hela



Information och kontaktuppgifter

Top