Restaurang Hubben


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Stekt sejfilé med kokt potatis, lökkräm, citron och plocksallad
Nudelwok med strimlad kyckling och grönsaker samt limebladsdressing
Halloumipytt serveras med äpple och senapskräm

Tisdag

Stekt blekafilé med smörstekta champinjoner, citron och kokt potatis
Nattbakad fläsksida med hoisin samt steam bun, syrade grönsaker, chilimajo och rostad lök
Currygryta med rostade grönsaker och kikärter serveras med bulgur och plocksallad

Onsdag

Torskfilé med soja och ingefära serveras med grönsaksris
Nötfärsbiff med purjopotatis, tzatziki och tomatsås
Pankobakad blomkål med vitlöksris, sojamajo
Nostalgi: fylld falukorv med potatismos och gurkmajo

Torsdag

Färskostgratinerad sejfilé med kokt potatis, libbsticksmörsås och ljummen färsk vitkål
Hubbens jambalaya med kyckling, chorizo och grönsaker samt chiliaioli
Klar grönsakssoppa serveras med tabbouleh på bulgur och blomkål

Fredag

Fisk och skaldjursoppa med aioli och vitlöksbröd
Black n´white – fläskfilé, nötinnanlår, sky, bearnaisesås, grilltomat och pommes
Ljummen linssallad med chèvretoast, plocksallad och broccolipuré
Veckans sallad – räksallad:
Räkor, krämigt ägg, sparrissallad, kapris



Information och kontaktuppgifter

Top