Restaurang Balder


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Indisk paneer masala med ris.
Kyckling, råstekt blomkål, rostad potatis & tomatviniagrette.
Stillahavsspätta med citronsås.

Tisdag

Pasta med portabello, soltorkade tomater & bladspenat.
Stekt fläsk med hemgjorda raggmunkar, löksås & bruna bönor.
Örtbakad torsk med aioli.

Onsdag

Köttbullar på vegofärs & halloumi med basilika/tomatsås.
Tacogratäng med chips & ris.
Räkpasta med chili

Torsdag

Potatis & purjolökssoppa med pannkakor.
Ärtsoppa med pannkakor.
Stekta kåldolmar med brunsås & lingonstlt.

Fredag

Napoletansk pizza.
Karréspett med tzatziki, melon/fetaostsallad/balasamicosirap.
Isterband med persiljestuvad potatis.
Röd restaurang – kaffe, smörgåsar, dryck, m t 07.30 16.00. f 07.30 15.30



Information och kontaktuppgifter

Top