Bistro Garros


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Pepparstek med grönpepparsås, haricotsverts och råstekt potatis
Tempurafriterad färsk sejfilé med sötsur sås, ugnsrostad morot och ris
Ugnsbakad fetaost med bakad tomat, kapris
Dagens wok: yakiniku med ris
Kryddig grönsakssoppa, ingår i lunchen

Tisdag

Grillad kalvpichana med salsa pebre, ugnsstekt spetskål och färskpotatis
Torskrullader fylld med laxfärs, serveras med vitvinssås och ris
Gratinerad färsk vit sparris med citronsallad och färskpotatis
Dagens wok: tom kha gai
Asiatisk biffsoppa, ingår i lunchen
Varje tisdag serverar vi en buffé av hemlagade desserter!

Onsdag

Knaprig kyckling creole
Fransk fiskgratäng med fänkål
Stekt spaghetti med vegokebab, grönsaker och vitlökssås
Dagens wok: currystuvade räkor indiana med ris
Gräddiserad fisk och skaldjurssoppa, ingår i lunchen
Varje onsdag har vi livemusik från kl 12.30!

Torsdag

Biff rydberg med tillbehör
Bouillabaisse med aioli
Stekt riskaka med asiatiska grönsaker och wasabiemulsion
Dagens wok: strimlad biff med grönsaker, ingefära, vitlök och ris
Varje torsdag serveras pannkaksbuffé som dessert!

Fredag

Grillfredag! välj från nedan buffé
Från grillen: flankstek, långafilé, spansk chorizo, vegetariska arancini
Tillbehör: potatisgratäng, medelhavsgrönsaker, bearnaise, aivar
Dagens wok: friterad tofu med grönsaker och ris
A la carte
Chef`S choice
225/Ta med 195
Steak frites (hängmörad biff från argentina)



Information och kontaktuppgifter

Top