Enskede Värdshus


Lunchmeny vecka 20

Måndag

13 maj stängt

Tisdag

14 maj – grillbuffé 180: grillad flankstek, nattbakad fläskkarré, spansk chorizo & kycklinglårfilé
Serveras med vitlöksstekta champinjoner & rostad potatis samt varma & kalla såser från vårt såsbord
Ceviche med tonfisk, koriander, chili & lime
Ugnsbakad auberigine med vårgrönsaker & tzatziki ‍

Onsdag

15 maj – burgarbuffé 150: grillade hamburgare på högrev eller plantbeef serveras med bröd & klyftpotatis
Välj bland mängder av tillbehör, röror & såser för att bygga din favorit!
(Tävla med oss och vinn burgarlunch för två – ny vinnare varje vecka)
Panerad sejfilé med tartarsås & citron serveras med smörslungad kulpotatis

Torsdag

16 maj – buffé 150: grillad örtmarinerad kycklinglårfilé med ratatouille serveras med citron & rosmarinpotatis
Dillbakad spättafilé med vitvinssås & gröna ärtorserveras med smörslungad kulpotatis
Marockansk grönsaksgryta med kikärtor serveras med basmatiris & raita
Pannkaksbuffé med hemgjord sylt & grädde
Premiär för onsdagkvällar & ny à la carte meny

Fredag

17 maj – trerättersbuffé 180: fiskgryta med aioli & vitlöksbröd
Grillad kalvpicanha & fläskkarré nattbakad med örter
Serveras med vitlöksstekta champinjoner samt timjan & rosmarinrostad potatis samt varma & kalla såser från vårt såsbord
Vegetarisk stroganoff med bulgur & raita
Farmor doris äppelkaka med vaniljsås



Information och kontaktuppgifter

Top