Restaurang Karl


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Alternativ 1:
Kålpudding med kokt potatis, gräddsås & lingonsylt (ä)
Alternativ 2:
Panerad alaska pollock med kokt potatis, dill & citronaioli (g ä) vegetarisk:
Kikärtsbiff med kokt potatis & örtaioli (ä) sallad:
Grekisk sallad med dressing ( l ä)

Tisdag

Alternativ 1:
Oxbringa med kokt potatis & pepparrotssås ( )
Alternativ 2:
Bbq glaserad kassler med ris, wokgrönsaker & senapscrème ( ) vegetarisk:
Thai grönsakscurry med kokosmjölk & ris ( ) sallad:
Ost och bacon med dressing (l ä)

Onsdag

Alternativ 1:
Dansk fläskstek med svål, rödkål, gräddsås & kokt potatis ( )
Alternativ 2:
Strömming med potatismos, skirat smör & ärtor (g) vegetarisk:
Asiatisk bönboll med grönsaksris & sweet chili majo (ä) sallad:
Cesarsallad med kyckling, ost & bacon (l ä)

Torsdag

Alternativ 1:
Grekisk biff med tzatziki & stekt potatis (l ä)
Alternativ 2:
Ärtsoppa med skinka, köttkorv, pannkakor, grädde & sylt (l g) vegetarisk:
Kikärtsbiffar med kokt potatis & örtaioli (ä) sallad:
Tonfisksallad med ägg & dressing. (ä)

Fredag

Alternativ 1:
Pankopanerad kyckling med stekt potatis & mangorajasås (g ä)
Alternativ 2:
Fisk med vitvinssås, räkor, fänkål & kokt potatis ( ) vegetarisk:
Asiatisk bönboll med grönsaksris & sweet chili majo ( ä) sallad:
Kycklingsallad med mangoraja ( ä)
Till dagens lunch ingår alltid en



Information och kontaktuppgifter

Top